Instar business consulting

Kontaktirajte nas

Grahorova ulica 11, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 1 3776 812
Fax.: +385 1 3701 714
E-mailigrgecic@instar.hr

Usluge

KROMKRATHOG / FreeDigitalPhotos.net
Poslovno savjetovanje, vođenje projekata, strateški razvoj i restrukturiranje, investicijski fondovi...

Investicijske prilike

KROMKRATHOG / FreeDigitalPhotos.net
Pregled aktualnih projekta i investicijskih prilika. Aktualne vijesti i članci.

Studije i analize

KROMKRATHOG / FreeDigitalPhotos.net
Pregled sažetaka tržišnih analiza, sektorskih analiza i studija ...

Instar d.o.o.

Instar d.o.o. je tvrtka koja pruža usluge poslovnog i financijskog savjetovanja na projektima investiranja, strateškog razvoja kompanija, spajanja i akvizicija i restrukturiranja. Poseban naglasak stavljamo i na pomoć kod pripreme projekata i apliciranju za europske strukturne i razvojne fondove.

 

Od početka svog poslovanja 2004. godine tvrtka je okrenuta malim i srednjim poduzetnicima sa ciljem da dugogodišnje poslovno iskustvo iz različitih industrija i većih projekata prenese  na svoje klijente te time pridonese bržem razvoju te lakšem donošenju poslovnih odluka. U proteklih deset godina vodili smo projekte ukupne realizacije preko 700 milijuna kuna u raznim gospodarskim sektorima, od prehrambene industrije i sektora široke potrošnje do turizma i energetike.

Spoj internacionalnog poslovnog iskustva iz različitih industrija kao i vrlo dobro poznavanje tržišta Hrvatske i tržišta regije čine Instar kompanijom koja je u relativno kratkom roku zadobila povjerenje velikog broja domaćih i stranih klijenata. Čvrsta vezanost uz klijente te individualni pristup specifičnim potrebama svakog projekta čine Instar različitim od ostalih tvrtki prisutnih na tržištu.

Kroz suradnju sa međunarodnom tvrtkom LARIVE osiguravamo brzi pristup tržištu zapadne i istočne Europe te Dalekog istoka.